050 301 7345 info@snijderadvies.nl

Begeleiden nalatenschap

Iedereen krijgt in zijn leven te maken met afscheid nemen. Ook het eigen leven is niet oneindig. Na een overlijden komt er veel af op nabestaanden. Naast het verdriet worden zij geconfronteerd met financiële en fiscale zaken. Bankzaken, pensioen, aanvraag ANW en contact met de levensverzekeringsmaatschappij moeten op korte termijn geregeld worden.
Tegelijkertijd komen bij nabestaanden steeds meer vragen op. Hoe zit het met uw recht op de erfenis? Kunt u in het huis blijven wonen? Ook als u nog minderjarige of thuiswonende kinderen heeft, verandert de wereld. Hoe ziet hun toekomst eruit? Kunnen zij nog wel studeren en hebben zij recht op een uitkering? Hoe gaat een uitkeringsinstantie om met een testament en erfenis?

Allemaal ingewikkelde vragen die niet altijd eenvoudig te beantwoorden zijn.
Ik begrijp als geen ander wat er allemaal op u afkomt en help u graag met het afwikkelen van de nalatenschap. Met mijn jarenlange ervaring en mijn oog voor u als mens, kan ik u goed begeleiden tijdens deze moeilijke periode.

Ook als u vermogend bent, is het zaak om na te denken over de tijd dat u er niet meer bent. Hoe zorgt u ervoor dat uw vermogen zo veel mogelijk in stand blijft en dat uw nabestaanden zo weinig mogelijk belasting betalen? Ik bespreek dit graag met u en maak samen met de notaris een sluitende estate planning.

Neem gerust vrijblijvend contact op.

Voor vragen en antwoorden ben ik altijd bereikbaar.
Neem gerust vrijblijvend contact met mij op, ik hoor graag van u!

Financieel Adviesbureau Snijder

Ransuil 8
9781 RJ Bedum
050 301 7345
info@snijderadvies.nl