050 301 7345 info@snijderadvies.nl

Administratie & Jaarwerk

Administratie

Mijn klanten werken met diverse (online) softwarepakketten. Vanuit deze software geef ik ze inzicht in hun administratie en maak ik de jaarrekening op.

Jaarwerk

Het opstellen van de jaarstukken vormt het sluitstuk van een boekhouding. Ik vergelijk de vermogensposities en kijk wat uw winst is. Ik lever niet alleen een jaarrekening, maar bespreek deze ook met u. Op het advies dat ik tijdens dit gesprek geef kunt u uw ideeën voor het komende jaar baseren. Het jaargesprek is ook de ideale mogelijkheid om uw visie voor volgende jaar met mij te delen en om samen te sparren over de toekomst van uw onderneming.

Het opstellen van jaarwerk is niet eenvoudig en luistert erg nauw. De jaarrekening die ik voor u opstel voldoet aan de normen van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB), en daarmee aan alle geldende wet- en regelgeving. Ik school mij jaarlijks bij om aan de hoogste normen te voldoen, zodat ik voor u de beste kwaliteit kan leveren. De NOAB neemt om de drie jaar een steekproef om dit te controleren. Aan de erkenning van de NOAB en van u als klant hecht ik veel waarde en daar ben ik erg zuinig op.
Ik zorg dan ook dat uw dossier en administratie altijd tiptop in orde zijn. Bij een controle van bijvoorbeeld de Belastingdienst komt u niet voor onverwachtse verrassingen te staan.

Neem gerust vrijblijvend contact op.

Voor vragen en antwoorden ben ik altijd bereikbaar.
Neem gerust vrijblijvend contact met mij op, ik hoor graag van u!

Financieel Adviesbureau Snijder

Ransuil 8
9781 RJ Bedum
050 301 7345
info@snijderadvies.nl