050 301 7345 info@snijderadvies.nl

Bedrijfscoach & Kredietcoach

Regelmatig krijg ik van zowel startende als ervaren ondernemers de vraag om extra begeleiding. Aan dit verzoek geef ik natuurlijk graag gehoor. Ik heb alles in huis om bedrijven niet alleen van financieel en fiscaal advies te voorzien, maar ook om ze als allround coach vooruit te trekken. Door de jaren heen heb ik honderden ondernemers geadviseerd en bijgestaan in hun financiële en fiscale vraagstukken.

Ik ben zowel Bedrijfscoach als Kredietcoach. Als Kredietcoach kan ik u helpen bij het aanvragen van een financiering. Tijdens de intensieve opleiding tot Kredietcoach ligt de aandacht op u als ondernemer en op hoe een kredietverstrekker uw situatie beoordeelt. Ik richt me dan ook niet alleen op de cijfers, maar maak ook een zorgvuldige analyse van u als persoon. Een kredietverstrekker bepaalt namelijk op basis van zowel de beoordeling van de cijfers als de persoon of hij overgaat tot kredietverstrekking.

Ook als u twijfelt of het zelfstandig ondernemerschap iets voor u is, is deze analyse erg waardevol. Het ondernemerschap is mooi, maar ook intensief en soms onzeker. Zeker als u veel geld in uw onderneming stopt is het belangrijk om te weten of de onderneming kans van slagen heeft en of het ondernemerschap echt wat voor u is. Niet zelden komen klanten tot mooie nieuwe inzichten.

Economic Board Groningen

Ik heb contact met Economic Board Groningen. Deze organisatie brengt ondernemers, onderwijs en overheid samen om te werken aan economische versterking van de provincie Groningen.

Zij kunnen ondernemers helpen bij de financiering van hun onderneming.

Neem gerust vrijblijvend contact op.

Voor vragen en antwoorden ben ik altijd bereikbaar.
Neem gerust vrijblijvend contact met mij op, ik hoor graag van u!

Financieel Adviesbureau Snijder

Ransuil 8
9781 RJ Bedum
050 301 7345
info@snijderadvies.nl