Over mij

In 1996 ben ik mijn eigen kantoor gestart. Ik zat al jaren in het vak en werkte als bedrijfsadviseur en relatiebeheerder voor grote accountantskantoren. Maar ik merkte dat ik meer aandacht aan mijn klanten wilde besteden. Omgaan met mensen vind ik het leukste dat er is. Ik ben een echt mensen-mens en vind de relatie met de klant erg belangrijk. Dat kost extra tijd, maar komt de kwaliteit van mijn werk ten goede. Een eigen kantoor beginnen was dus de oplossing. Dat was drieëntwintig jaar geleden en ik heb er geen dag spijt van gehad.

 

Door al mijn opgedane kennis en ervaring kan ik mijn bureau met recht een allround financieel adviesbureau noemen. Ik vind het belangrijk dat ik een klant volledig van dienst kan zijn. Mensen noemen mij wel eens een live event coach. Dat vind ik een mooi compliment waar ik trots op ben. Mijn doelgroep is heel divers. Van de beginnende ondernemer tot aan de gelauwerde zakenman en van de jonge dertiger tot aan de honderdjarige.

 

Ik blijf mij ontwikkelen en sta open voor nieuwe ideeën en indrukken. Dat houdt mij scherp en mijn diensten altijd actueel. Ik kijk ook graag over de grenzen van mijn eigen vakgebied. Samen met een notaris, fiscaal jurist, collega-adviesbureaus en een accountant maak ik deel uit van een studiegroepje waarin we kennis uitwisselen en praktijkgevallen bespreken. Doordat we allemaal anders tegen een situatie aankijken, wordt een casus vanuit allerlei perspectieven belicht. Dat verruimt je blik en maakt je wijzer.

 

De filosofie van Financieel Adviesbureau Snijder is helder en bewijst nog dagelijks haar werking. Ik houd van direct en persoonlijk contact. Korte lijnen en afspraak is afspraak. Met administratie en advies wordt altijd zorgvuldig omgegaan. Daar kunnen mensen van op aan en dat geeft vertrouwen. Vertrouwen is erg belangrijk in mijn werk. Als adviseur moet je eigenlijk alles van iemand weten om tot een goed advies te komen.

 

Door mijn manier van werken kan ik kwaliteit leveren. Ik leg de lat hoog en heb oog voor detail. Strategisch denken en diplomaat zijn, zijn de uitdagingen die mijn werk leuk maken. En leuk is het zeker: ik heb een fantastisch vak!